30 Temmuz 2010 Cuma

Türkiye'nin en genç ve eğlenceli dizisi


Fox Tv'nin yeni gençlik dizilerinden Çakıl Taşları Seti kapılarını açtı. Türkiye'nin en genç ve eğlenceli seti ilan edilen Çakıl Taşları bu akşam yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında.

HT Magazin'den Oya Doğan'ın yaptığı set ziyaretinde, oyuncusundan yönetmenine genç bir kadro olan Çakıl Taşları ekibi, dinamik, eğlenceli ve samimi havalarıyla kalpleri fethetmiş.

Başrollerini Ümit İbrahim Kantarcılar, Türkü Turan, Özgür Karaman, Melike Emiroğlu, Kaan Yılmaz, Eylem Yıldız ve Hakan Bilgin'in paylaştığı Çakıl Taşları'nın çekimleri Beykoz'da yapılıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Kırık Kanatlar, Köprü ve Maskeli Balo dizilerinin yönetmeni Çağatay Tosun üstleniyor.

Setten Kısa Kısa Notlar...

Dizinin yönetmeni Çağatay Tosun, tüm oyuncularla ayrı ayrı ilgilenip, onların daha iyi performans gösterebilmeleri için çabalıyor.

Oyuncular hem birbirleriyle hem set ekibiyle çok iyi anlaşıyor. Tek birşeye inanıyorlar "Biz çalışırken eğlenirsek, izleyicilere kaliteli bir iş gösteririz ve onlar da eğlenirler."

Dizide sıradışı bir öğretmen olan Neşet Hoca'yı canlandıran Hakan Bilgin, ezberi çok iyi olmasına rağmen set aralarında senaryo üzerine çalışmayı ihmal etmiyor.

Talat Bulut ve Vahide Gördüm'ün yer aldığı "Annem" dizisinden tanıdığımız Türkü Turan, yaşını hiç göstermiyor. Zaten çok pürüzsüz bir cilde sahip olan Turan'a, makyöz sadece pudra sürüyor. Turan, sette etrafına neşe saçıyor.

Daha önce "Acemi Cadı"da Toygar'ı canlandıran Kaan Yılmaz ise hasta. Set aralarında ya uyuyor ya da bir köşede sessizce oturuyor.

Setin diğer hasta ismi, "Samanyolu" dizisinde izlediğimiz Melike Emiroğlu, o da sürekli öksürüyor ve halsiz.

Ümit İbrahim Kantarcılar ise şimdiden sosyal paylaşım sitelerinde yüksek sayılı fanlarıyla dikkat çeken isimlerden. Kantarcılar, Kıvanç Tatlıtuğ'a rakip gösteriliyormuş.

Özgün Karaman, ilk oyunculuk deneyimi olmasına rağmen durumu hiç çaktırmıyor.

Asmalı Konak"tan tanıdığımız küçük kız kardeş Eylem Yıldız, bu dizide setin ablası gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder